Het is een uitkomst, dat online ondernemen. Niet urenlang in een file naar kantoor, zelfs fietsen door de regen word je bespaard. En als je toch even naar buiten wilt, ga je lekker een eind wandelen op het moment dat het jou uitkomt. Dàt is vrijheid!

Online ondernemers genieten hier enorm van. Het is de kracht van online ondernemen en in de praktijk komt het er op neer dat je zelfs vanaf een terras in Barcelona je werk kunt doen. En of je daar nu voor kiest of niet, dat gevoel… die vrijheid… die blijft. Ook aan je keukentafel in Zierikzee.

Het is tenslotte een mindset en een manier van werken. Een heel efficiënte overigens!

Toch duikt er soms zo’n unheimisch gevoel op. Het is niet dat je het anders zou willen, maar er zijn dagen dat je behoefte hebt aan face to face contact. Dat je niet alleen via Meet wilt sparren met een collega, maar ook in real life, op een fijne relaxte plek. Even een dagje offline zijn…

Daarom organiseren wij op 2 juli een live event.

LIVE EVENT?

Jazeker!

LIVE EVENT – ONLINE ONDERNEMEN

Wij nodigen jou van harte uit om op 2 juli naar Friesland af te reizen voor een dag vol ontmoetingen en veel, heel veel inspiratie als het gaat om online ondernemen.

Die dag kun je je helemaal onderdompelen in het ondernemerschap zoals je dat voor ogen hebt: werken vol vrijheid. We gaan je er alles over vertellen. We zorgen ervoor dat je met bakken energie en inspiratie aan het einde van de dag naar huis gaat. Bovendien ga je ook niet met lege handen de deur uit. Je neemt een rijk gevulde Goodiebox mee terug. Be there!  

En weet je wat: we maken er meteen een jaarlijks terugkerend event van. LIVE dus! Dat houd je scherp en je bent verzekerd van een heerlijke dag offline!

'Vrijheid betekent immers ook dat je het op sommige momenten gewoon even helemaal anders doet' Klik om te Tweeten

Vrijheid betekent immers ook dat je het op sommige momenten gewoon even helemaal anders wilt doen. En dat dan ook gaat doen. Dat je kiest voor OFFLINE en met je snoet in de zon gaat zitten. Laptop dicht, telefoon op meer dan een armlengte afstand en de verbinding aangaan met anderen.

Eens even een goed gesprek hebben met elkaar. Ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en elkaar feedback geven. Zonder dat daar een scherm tussen zit.

Online ondernemers blijken ook dat heel goed te kunnen: offline zijn.

Check alle details over het LIVE EVENT – ONLINE ONDERNEMEN >>

Auteur: Wavemaker Platform
Shares

Auteur: Wavemaker Platform

Het Wavemaker Platform is een instapklaar online bedrijf, speciaal gecreëerd voor zelfstandig professionals werkzaam in de kenniseconomie, zoals trainers, coaches en consultants. Ontwikkeld vóór online ondernemers, dóór online ondernemers. Schrijf je in voor onze updates en mis geen enkel blog over online ondernemen, werken met het Wavemaker Platform en de ontwikkelingen van onze ‘Wavemakers’.

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo