Algauw ontstond er bij het Wavemaker Platform behoefte aan vaste ondersteuning voor de klanten. En of je dat nu in Amsterdam, Friesland of Rome doet, wat maakt dat eigenlijk uit? Mirjam van Dam is verantwoordelijk voor Customer Happiness en neemt alle tijd om klanten door het systeem te begeleiden en uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Lees hieronder meer over Mirjam…

Mirjam van Dam | Customer Happiness

 

Wie ben jij?

Mijn naam is Mirjam van Dam, 30 jaar en geboren in de provincie Groningen. Momenteel woon ik in la bella Italia, in Rome en geniet ik van la dolce vita. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de mooie straatjes in Rome, er is hier zoveel geschiedenis. Het maakt niet uit welk straatje je induikt, overal is iets moois te zien. “Roma, non basta una vita”: letterlijk een leven lang is niet genoeg om alles wat Rome biedt te ontdekken… maar ik doe m’n best! Daarnaast leer ik Italiaans en lees ik graag. Ook vind ik het heerlijk om hier uit eten te gaan: pasta, pizza, gelato, tiramisu… Om al deze calorieën een beetje in toom te houden dans ik graag en ga ik geregeld naar een concert.

 

Mirjam van Dam: 'Omdat mijn werkzaamheden locatie-onafhankelijk zijn, kan ik werken vanuit Rome. Droombaan!' Klik om te Tweeten

 

Wat doe jij eigenlijk binnen Co Create Online Business?

Binnen Co Create Online Business ben ik verantwoordelijk voor de Customer Happiness. Ik zorg ervoor dat onze cursisten en nieuwe Wavemakers zich gelijk welkom voelen en dat vragen zo snel mogelijk worden opgepakt. Ook houd ik me bijvoorbeeld bezig met het maken van tutorials en FAQ’s, zodat klanten snel aan de juiste informatie kunnen komen!

 

Wat vind je daar het leukste aan?

Ik vind het ontzettend leuk om te horen waar onze klanten, allemaal zelfstandig professionals en ondernemers,  zich mee bezig houden. Ze hebben allemaal een interessant verhaal en bedrijf en ik vind het alleen maar leuk, dat ik daaraan bij kan en mag dragen. Daarnaast vind ik het leuk om problemen op te lossen. Als onze klanten een vraag hebben of ergens niet uitkomen, bijvoorbeeld bij het volgen van een training of het inrichten van hun platform, geeft het mij veel energie om ze hierbij zo goed mogelijk te helpen. En samen kom je altijd verder dan alleen.

 

Wat maakt deze functie zo goed te combineren met jouw privéleven?

We werken allemaal virtueel, vanaf onze eigen locatie. Doordat het locatie-onafhankelijk is, zit ik momenteel vanuit Rome te werken. Dit maakt het voor mij een droombaan.

 

Waar zou jij je graag in willen ontwikkelen, en wat maakt CCOB daar de juiste plek voor?

Ik leer elke dag weer ontzettend veel, ook van onze klanten. Ik leer veel over online ondernemen, technologie, passies van mensen, maar ook technische zaken zoals WordPress, Thrive Leads, Woo Commerce, het editen van filmpjes met ScreenFlow; de lijst is eindeloos! Co Create Online Business is daar de perfecte plek voor, omdat we werken met zelfstandige professionals in de kenniseconomie, waardoor ik op verschillende gebieden in aanmerking kom met alle facetten van het online ondernemen. Ontzettend leerzaam en tegelijkertijd erg leuk!

 

Mirjam van Dam: 'Met online ondernemen is alles wat je nodig hebt je laptop en een internetverbinding: geweldig toch?' Klik om te Tweeten

 

Waarom geloof jij in locatie-onafhankelijk werken?

Locatie-onafhankelijk werken is voor mij de toekomst. Met online ondernemen is het enige wat je nodig hebt je laptop en een internetverbinding; geweldig toch? De wereld is veel te groot om klein te denken, er is zoveel moois te ontdekken en online ondernemen kan overal. De technologie blijft zich ontwikkelen en biedt ontzettend veel kansen, die grijp ik graag aan!

Auteur: Wavemaker Platform
Shares

Auteur: Wavemaker Platform

Het Wavemaker Platform is een instapklaar online bedrijf, speciaal gecreëerd voor zelfstandig professionals werkzaam in de kenniseconomie, zoals trainers, coaches en consultants. Ontwikkeld vóór online ondernemers, dóór online ondernemers. Schrijf je in voor onze updates en mis geen enkel blog over online ondernemen, werken met het Wavemaker Platform en de ontwikkelingen van onze 'Wavemakers'. 

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo