OVER HET

WAVEMAKER PLATFORM

ONTVANG INVITATIE

Oké, ik beken…

De professional die ik in gedachte had, was ik in het begin zelf

 

Hi, ik ben Corien Oenema, ceo van Co Create Online Business, een online mediabedrijf in de kennis industrie, en mede creator van het Wavemaker Platform.

 

Sinds 2000 ben ik ondernemer en in 2014 is Co Create Online Business digitaal geboren waarmee wij ‘mensen met kennis verbinden’. Wij helpen professionals hoe ze zelfstandig kunnen ondernemen via het web en dat doen we met het verspreiden van nieuws en kennis over e-learning en het creëeren en verkopen van educatieve trainingen over online ondernemen.

 

Een van de meest effectieve strategieën die wij onze klanten adviseren – en uiteraard zelf toepassen – is: maak jezelf schaalbaar. Oftewel, zet je kennis en offline dienst om in een online product. Simpel tot dusver. Maar dan kom je op het volgende punt, hoe publiceer je die trainingen en hoe verkoop je je producten vanuit je online shop, en eerst nog een stapje terug… hoe kom je aan klanten, hoe bereik je je doelgroep? Voor veel kenniswerkers klinkt dit als zoveel gedoe dat ze er niet eens meer aan willen beginnen. En dat is spijtig. Niet alleen voor de kennisondernemers zelf, maar zeker ook voor zijn doelgroep, die hierdoor geen toegang hebben tot die kennis en vaardigheden!

 

Al die toestanden zijn wij zelf ook tegengekomen. Er was géén simpel, doeltreffend, alles-in-één, instapklare oplossing. Waarmee je in één keer online ondernemer bent! Dus ik zei, prima, we gaan het zelf maken. En zo is het Wavemaker Platform digitaal geboren. Onze bedrijven draaien er allemaal op. Hiermee verspreiden ons nieuws, kennis en inspiratie, verbinden we met onze doelgroep via blogs, eigen forums en community en creëren we educatieve programma’s die we rechtstreeks verkopen aan onze klanten.

 

Het Wavemaker Platform maakte mijn eigen leven als ondernemer al oneindig eenvoudiger, en het is er ook om jouw leven waardevoller te maken. Wij houden niet van ingewikkeld, dat laten we graag aan onze collega’s over. Wij houden van simpel en doeltreffend. Zodat je je focus houdt op zaken die er toe doen, en je tijd, energie en aandacht kunt schenken aan je naasten.

Corien Oenema

creator Wavemaker Platform
ceo Co Create Online Business

Over Wavemakers

Wanneer je een steen in het water gooit ontstaat er een rimpeleffect. Het voorheen stilstaande water krijgt steeds grotere kringen. Een Wavemaker is die steen in dat water waarvan de impact alsmaar verder reikt. Een Wavemaker wil bijdragen aan de positieve verandering in de wereld. Positieve ideeën zullen de wereld infecteren en als een olievlek uitbreiden. Waardevol zijn staat centraal voor dit type ondernemer en is de basis waarvan winstgevendheid een resultaat is. Hoe waardevoller de boodschap, hoe krachtiger de rimpels in het water.

Wavemakers zijn ondernemers die golven creëren

ONZE BEDRIJFSCULTUUR

Wij zijn een digitale netwerkorganisatie. Virtueel bundelen wij onze krachten en iedereen werkt vanuit zijn eigen expertise samen aan jouw succes.

Wij bekijken de wereld altijd vanuit ondernemersperspectief. De combinatie ‘winstgevend en waardevol zijn’ is dan ook ons bestaansrecht.

In alles wat we doen staat ‘de mens’ centraal. Mensen zijn het hart van onze organisatie én de inspiratiebron voor de digitale oplossingen die we creëeren.

OVER CO CREATE ONLINE BUSINESS

Een overzicht van onze drijfveren en bedrijven lees je op deze pagina Co Create Online Business.

Lees verder »

ONZE CO CREATORS

Corien Oenema

Corien Oenema

ceo & creator

over Corien

Christien Glashouwer

Christien Glashouwer

webdesign & vormgever

Studio Chris10

Mirjam van Dam

Mirjam van Dam

customer happiness

over Mirjam

Julia van Bohemen

Julia van Bohemen

content marketeer & copywriter

over Julia

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo