WELK WAVEMAKER PLATFORM PAST BIJ JOU

betaal maandelijks

betaal maandelijks

* BETAAL JAARLIJKS EN ONTVANG MEER DAN 15% KORTING –  MEER DAN 2 MAANDEN GRATIS – OP JE TOTALE FACTUURBEDRAG

Standaard op alle Wavemaker Platforms…

  • Eigen domeinnaam
  • Platform in eigen huisstijl
  • Ongelimiteerde hosting
  • Beveiligd SSL Certificaat
  • Helpdesk & LiveChat support
  • Onboarding service
* Het type Business en Pro Business is voorzien van een betaalprovider. Alle geldstromen gaan echter buiten het Wavemaker Platform om en zijn rechtstreeks tussen jou en jouw klant. Wij verrekenen géén commissie afdracht per transactie. Nooit.
Let op: de betaalprovider [zoals Mollie in combinatie met iDeal, CreditCard, Paypal] rekent hun gebruikelijke fee per transactie.

3 DAGEN LIVE GARANTIE

Wij geven jou een ‘binnen 3 dagen live garantie’. Vanaf het startmoment en de aankoopprocedure zorgen wij ervoor dat jouw site binnen 3 werkdagen live staat. Het betreft jouw online bedrijf en tijd is geld! Mocht je daarna hulp nodig hebben met het plaatsen van je content en je trainingen? Van harte welkom, want ook dat is geregeld. Ons onboarding team staat voor jou klaar!

FAQ

ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN

Wat betekent instapklaar online bedrijf?

Het enige wat je nodig hebt voor ondernemen via het web is het Wavemaker Platform. Jouw blogs, marketingpagina’s, verkooppagina’s, online shop, betalingen ontvangen, leermanagement systeem, forum, community, hosting, wij bieden jou alles-in-één. Geen houtje-touwtje oplossingen meer. Maar een instapklare oplossing die binnen 3 dagen live staat!

Wie bedoelen jullie met de moderne kennisondernemer?

Trainers, consultants, coaches, bloggers, freelancers, iedereen die met zijn kennis, vaardigheden en expertise hun doelgroep helpen. Of je nu offline coaching en consulting aanbiedt, online trainingen hebt of op het punt staat digitale educatieve programma’s te maken. Het platform is speciaal voor deze groep zelfstandig professionals en dienstverleners ontwikkeld.

Wat als ik geen kennisondernemer ben?

tekst en uitleg

Kan ik het platform gebruiken voor interne bedrijfstrainingen?

Absoluut! Of je nu kennisproducten aan derden verkoopt je eigen interne medewerkers training geeft, alles is mogelijk. Ook kun je denken aan bijvoorbeeld tutorials over jouw product voor jouw klanten. Sterker nog, dat is ook hoe wij het leermanagement én het forum en de online community van het Wavemaker Platform zelf inzetten.

Heb ik externe hosting nodig?

Nee. De hosting is inclusief in het platform. Daarbij voeren wij periodiek alle updates uit. Wel zo handig.

Hoe zit het met het verplichte SSL Certificaat?

Standaard wordt het verplichte SSL Certificaat bij alle drie opties van het Wavemaker Platform aangeboden.

Kan ik mijn eigen domeinnaam behouden?

Uiteraard. Jouw Wavemaker Platform draait volledig op jouw domeinnaam. Het is geen subdomeinnaam van ons of een url gelieerd aan ons.

Word het platform in mijn huisstijl omgezet?

Wij voeren jouw huisstijl door op de punten van logo en kleuren. Aanvullend heb je nog de mogelijkheid een lettertype uit te zoeken.

Heb ik nog een betaalprovider nodig?

Nee. Standaard zit er een betaalprovider verwerkt in het Business en ProBusiness Wavemaker Platform. Je kunt zelf aangeven hoe je betalingen wenst te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, CreditCard en PayPal, maar ook aan periodieke betalingen als termijnen en verschillende abonnementsvormen.

Betaal ik transactie kosten?

Nee, niet aan het Wavemaker Platform. Jouw transacties en dus ook de geldstroom gaat volledig buiten ons om. De betaalprovider vraagt echter wel hun gebruikelijke fee per transactie.

Als ik nog vragen heb waar kan ik mij melden?

Heb je aanvullende vragen? Stuur je mail naar contact@wavemakerplatform.com. Indien je al klant bent stuur je je vraag naar support@wavemakerplatform.com. Ons team helpt jou graag verder.

30 DAGEN GELD TERUG GARANTIE

Onze missie is jou helpen met een online ondernemen. Alle producten die wij aanbieden zijn door ons zelf in de praktijk getest en bewezen. Sterker nog: we gebruiken alle producten dagelijks op al onze bedrijven. Wij houden van een prettige online werkomgeving – en gunnen jou het zelfde. // Om jou een duidelijk beeld te geven van alle mogelijkheden van het Wavemaker Platform, hebben we een speciaal ‘demo’ platform ingericht. Hierop kun je het platform aan de ‘achterkant’ te bestuderen en heb je de mogelijkheid zelf in een testomgeving pagina’s, artikelen, trainingen en producten aan te maken. Onze wens is dat jij een echte ‘Wavemaker’ bent en een juiste match bent met het platform. Indien ja, welkom! Vraag gratis de ‘demo’ aan per e-mail. // Ben je niet tevreden over het Wavemaker Platform, geen probleem. Stuur ons binnen 30 dagen een e-mail en we annuleren jouw abonnement en retourneren de abonnementsgelden.
Waar wacht je op?

START VANDAAG NOG EN ZET JOUW KENNIS OM IN EEN WINSTGEVEND ONLINE BEDRIJF

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo