Deze mensen gingen jou voor

 

WAVEMAKER EVA BROUWER

‘Ik werd helemaal gek van mijn eigen houtje-touwtje zelf gebouwde online leeromgeving. Gelukkig werd ik bij het Wavemaker Platform super goed geholpen. Binnen drie dagen stond alles. Ik ben super blij!’

Eva Brouwer | spreker & presentatietrainer Pak Je Podium

Ik ben Eva Brouwer, presentator, dagvoorzitter. En eigenaar van Pak je Podium, waarmee ik vrouwelijke ondernemers leer presenteren met verve.

Ik werd helemaal gek van mijn eigen houtje-touwtje zelfgebouwde online leeromgeving. Nou ja, wel laten bouwen, niet helemaal zelf gebouwd. Maar, er waren toch te veel glitches waar ik tegenaan liep. Mensen konden er soms niet in. Ze konden soms niet goed betalen. Nou, dan moeten natuurlijk alle alarmbellen sowieso afgaan. Dus eigenlijk was ik het zat. Maar, tegelijkertijd vond ik het ook heel erg spannend om sowieso iets nieuws te zoeken, want zou er dan gebeuren met mijn oude website? Wat zou er dan gebeuren met al mijn oude filmpjes?

Bij het Wavemaker Platform werd ik super goed geholpen. Binnen drie dagen stond eigenlijk alles. Ik had heel prettig overleg. Ik hoefde eigenlijk maar heel weinig data aan te leveren en daarmee konden ze al aan de slag, en mijn online leeromgeving bouwen. En alles zit erin. Dus, ik ben super blij!’

Het is gewoon heel fijn, als je de droom hebt om online te ondernemen, dat je dan niet gewoon maandenlang hoeft te zitten te prutsen, maar dat het gewoon er al staat voor je. Dus je kan dan gewoon: website, betaalsysteem, cursus, go!’

Ik beveel dit zeker ook aan mijn klanten aan. In mijn omgeving zitten veel online ondernemers, en de techniek is best wel een hobbel. Hoe relaxed is het dan als je met het Wavemaker Platform gewoon gelijk die start kunt maken? 

Eva Brouwer

spreker & presentatietrainer | Pak Je Podium

WAVEMAKER WENDY VAN HARDEVELD

‘Ik had een klant binnen de eerste week.’

Wendy van Hardeveld | fotografe & brand strateeg

Ik ben Wendy van Hardeveld. Ik ben portretfotograaf en ik help ondernemers om zichzelf meer zichtbaar te maken met mooie foto’s.

Mijn verdienmodel houdt in dat ik fotoshoots doe en dat ik mensen help met het bedenken van de strategie achter hun brand. Daarbij heb ik nu ook een online product: de members club, waarin ik elke maand mensen inspireer om zichzelf zichtbaar te maken met gebruik van foto’s. Gebaseerd op een strategie. Je ontvangt maandelijks een aantal foto’s en je krijgt een actieplan voor de strategie achter je social media content, zodat je jezelf daar ook meer zichtbaar mee kunt maken. Zonder dat het je veel tijd en energie kost. Zo zet je jezelf op je eigen unieke manier in de markt.

Ik heb voor het Wavemaker Platform gekozen omdat ik klaar was met alles zelf doen. En omdat ik de kracht bij de juiste persoon neer wilde leggen. Ik ben heel goed in vormgeven. Het technische gedeelte vind ik echter niet leuk, en ik wil daar ook geen tijd en energie aan besteden. Het Wavemaker Platform zorgt ervoor dat ik heel veel tijd bespaar, en dat ik veel minder frustratie heb. 

Ik ben er al wel een tijdje mee bezig, maar ik heb het altijd lastig gevonden om daar ook een model in te vinden. Dankzij het Wavemaker Platform heb ik dat nu wel gecreëerd.

Ik had een klant binnen de eerste week. Iedereen wil graag mooie foto’s maken en meer zichtbaar zijn online. Er is gewoon veel vraag naar. 

Het is heel fijn om nu een schaalbaar inkomen te hebben, want als fotografe is mijn inkomen heel variabel. Het ene moment heb ik het heel druk en het andere moment is het wat rustiger. Door mijn membership site heb ik nu een vast maandelijks inkomen en dat is super fijn.

Ik raad het Wavemaker Platform aan, aan alle ondernemers die niet langer alleen maar achter de schermen bezig willen zijn. Als ondernemer ben je al met genoeg dingen bezig, en vergeet je soms om meer tijd te besteden aan datgene waar je heel goed in bent. En als lid van het Wavemaker Platform hoef je je niet meer druk te maken over alle technische rompslomp. Dat besteed je mooi uit. Je hebt uiteindelijk een heel mooi product dat je 24/7 kunt aanbieden aan je klanten. 

Wendy van Hardeveld

fotografe & brand strateeg | Wendy van Hardeveld

Ik wil online producten gaan verkopen en ik wilde ook graag iets met een community doen. Die mogelijkheden zijn er gelukkig allemaal!’

Janet van Dijk | spreker, schrijver, coach Janet van Dijk

Ik was eigenlijk op zoek naar een nieuwe website, omdat ik ook had besloten een iets andere weg in te slaan met hoe ik mensen help. De doelgroep veranderde iets en ook dat was voor mij een goede aanleiding om te kiezen voor een nieuwe, professionele ‘alles in 1’ oplossing. Ik had voor mijn oude website een fijne webbouwer, maar je blijft continu aan het overleggen over van alles. Met het Wavemaker Platform gaat het allemaal sneller en als het staat, dan staat het.

Het supportteam staat altijd voor je klaar, en ze kennen je ook. Dat persoonlijke vind ik erg belangrijk.

Ik wil online producten gaan verkopen en ik wilde ook graag iets met een community doen. Die mogelijkheden zijn er gelukkig allemaal. Het Wavemaker Platform kwam voor mij eigenlijk precies op het juiste moment, het gaf me meer richting en ik hoef het nu alleen nog maar verder zelf in te vullen.

Janet van Dijk

coach & spreker & schrijver | Janet van Dijk

WAVEMAKER MEIKE VAN ZANDVOORT

Het voordeel van online ondernemer zijn is dat ik veel meer mensen kan helpen dan in mijn een-op-een coachingstraject!’

Meike van Zandvoort | trainer & coach Rijker Leven

Mijn naam is Meike van Zandvoort, van Rijker Leven, en ik help mensen met hun emoties op het gebied van geld.

Het voordeel van online ondernemer zijn is dat ik veel meer mensen kan helpen dan in mijn een-op-een coachingstraject. Het is heel gaaf om eigenlijk maar één keer iets goeds te hoeven maken, en dat dat product vervolgens in heel Nederland mensen helpt aan een betere relatie met geld.  

Ik was voor mijn online programma op zoek naar een platform waar ik eenvoudig mijn hele programma op kwijt kon. En waar mensen dan geautomatiseerd gebruik van konden maken. Fijn aan het Business-gedeelte van het Wavemaker Platform is dat mensen zich kunnen inschrijven, kunnen betalen en dan automatisch direct kunnen beginnen aan hun programma. Ook de facturen komen automatisch bij hen terecht.   

Je online programma staat heel snel klaar op het Wavemaker Platform. Je kan binnen drie dagen van start met het inrichten van je eigen programma. Dat is wel werk dat je zelf moet doen, maar de basis ligt dan in ieder geval voor je klaar.

Het heeft me snel resultaat opgeleverd, want nadat ik mijn online programma online zette op het Wavemaker Platform, verkocht ik direct mijn eerste programma.

Het Wavemaker Platform zorgt ervoor dat ik als online ondernemer alleen maar hoef bezig te zijn met de inhoud van mijn programma. Alle technische dingen, facturatiezaken en alle andere dingen die te maken hebben met de achterkant, hoef ik niet meer te doen.

Het Wavemaker Platform ontzorgt mij dus volledig op het gebied van techniek, facturatie, en de hele achterkant waar je niet bezig mee wilt zijn als online ondernemer.

Meike van Zandvoort

trainer & coach | Rijker Leven

WAVEMAKER INGE DE GROOT

‘Het Wavemaker Platform haalt heel veel geneuzel en gedoe weg. Wat kostbare tijd oplevert. Die je dan aan je vrije tijd kan besteden of aan je declarabele uren. Dus dat vind ik wel echt een mooie oplossing!’

Inge de Groot | consultant & digitale troubleshooter Inge.Pro

Het Wavemaker Platform is echt een uitkomst voor een heleboel ondernemers, omdat het compact en praktisch is. En het haalt heel veel geneuzel en gedoe weg. Wat kostbare tijd oplevert. Die je dan aan je vrije tijd kan besteden of aan je declarabele uren. Dus dat vind ik wel echt een mooie oplossing.

Mijn naam is Inge de Groot en ik ben sinds 2013 bezig met online ondernemen. Vanuit de culturele hoek heb ik de transitie gemaakt naar digitaal troubleshooting. En ik werk heel veel met mensen om hun workflows en systemen op orde te krijgen.  

De parallel tussen mijn eigen werk en Wavemaker Platform vind ik heel mooi omdat het allebei peace of mind geeft.

Mijn klanten koppelen ook terug aan mij dat ik peace of mind geef op het gebied van systemen, en dat het makkelijker voor ze wordt om hun spullen te organiseren. Het Wavemaker Platform doet hetzelfde voor je online bedrijf.

Voor mij is de magie van online ondernemen dat ik gewoon in mijn pyjamabroek mijn werk kan doen. En dat ik niet meer in de trein hoef. In een overvolle trein met zwetende mensen, om dan naar een kantoor te gaan. Het geeft me vrijheid om met mijn moeder een kopje koffie te kunnen gaan drinken als zij op een ochtend belt. En dan te denken, ‘ik ga gewoon twee uur later weer verder met mijn werk’. Tenzij er een deadline is, natuurlijk. Dus de vrijheid dat je locatie-onafhankelijk kan werken en nog steeds je geld kan verdienen. Zonder dat je ergens naar een duf kantoor hoeft.

Wat zo mooi is aan het Wavemaker Platform, is dat het ook peace of mind geeft, zoals ik dat zelf ook ervaar met mijn eigen klanten. Het is een hele compacte oplossing. Ik zie dat ook terug, als mensen met een gerust hart hun spullen op orde zien komen omdat ik met ze gewerkt heb. Het Wavemaker Platform heeft dat effect ook, en dat vind ik gewoon heel mooi.  

Eigenlijk zou ik Wavemaker Platform aanraden aan veel mensen in mijn omgeving, wat ik ook doe! Omdat er heel veel mensen zitten te klooien met hun website en met hun online presence. Nu levert dat nog veel gedoe en lastigheid op, maar die wordt weggenomen door het Wavemaker Platform als product en als online kantoor.

Inge de Groot

consultant & digitale troubleshooter | Inge.Pro

Meer weten? Boek nu je demo!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo