Samen met gepassioneerde ondernemers tellen wij af naar de start van 2019. Laat je inspireren door de online ondernemersdromen van onze Wavemakers.

Wavemaker Angelique van der Meyden: “Mijn ogen zijn jouw blinde vlek!

“Als Online Business Manager kan ik 1-op-1 maar een select aantal ondernemers helpen. Maar er zijn zoveel ondernemers die ik een goed geolied bedrijf gun. En vaak zijn ondernemers zich niet bewust hoe zij hun bedrijf beter kunnen organiseren. De bewuste “blinde vlekken”. Wat je niet weet kun je ook niet realiseren. Hier ga ik in 2019 mee helpen, met mijn programma ‘De brandstof voor jouw bedrijf’.”

Lees ons interview met Angelique of bekijk haar platform op Hetvirtueleregelhuis.nl

De ondernemers in deze rubriek zijn allemaal aan boord gestapt bij het Wavemaker Platform: een volledig, instapklaar online bedrijf. Hierdoor zijn zij geen tijd en energie meer kwijt aan ‘technisch gedoe’, maar kunnen zij zich volledig focussen op hun bedrijf, hun klanten en hun passie.

Auteur: Wavemaker Platform
Shares

Auteur: Wavemaker Platform

Het Wavemaker Platform is een instapklaar online bedrijf, speciaal gecreëerd voor zelfstandig professionals werkzaam in de kenniseconomie, zoals trainers, coaches en consultants. Ontwikkeld vóór online ondernemers, dóór online ondernemers. Schrijf je in voor onze updates en mis geen enkel blog over online ondernemen, werken met het Wavemaker Platform en de ontwikkelingen van onze 'Wavemakers'. 

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo