Samen met gepassioneerde ondernemers tellen wij af naar de start van 2019. Laat je inspireren door de online ondernemersdromen van onze Wavemakers.

Wavemaker Jeanet Bathoorn: “Het kan wél!”

“Vaak denken wij dat iets zo hoort. Of dat het niet voor ons is weggelegd. Als dochter van een fietsenmaker uit Drenthe wil ik jou meegeven dat het WEL kan! Je kunt je dromen waarmaken en je leven opbouwen zoals jij het wilt. Leef, denk en beslis altijd vanuit het ‘Het kan wel’ motto en je leven zal daadwerkelijk veranderen. Ik heb dat zelf zo gedaan en ook in 2019 blijft dit motto mijn uitgangspunt voor alles wat ik wil bereiken.”

De ondernemers in deze rubriek zijn allemaal aan boord gestapt bij het Wavemaker Platform: een volledig, instapklaar online bedrijf. Hierdoor zijn zij geen tijd en energie meer kwijt aan ‘technisch gedoe’, maar kunnen zij zich volledig focussen op hun bedrijf, hun klanten en hun passie.

Auteur: Wavemaker Platform
Shares

Auteur: Wavemaker Platform

Het Wavemaker Platform is een instapklaar online bedrijf, speciaal gecreëerd voor zelfstandig professionals werkzaam in de kenniseconomie, zoals trainers, coaches en consultants. Ontwikkeld vóór online ondernemers, dóór online ondernemers. Schrijf je in voor onze updates en mis geen enkel blog over online ondernemen, werken met het Wavemaker Platform en de ontwikkelingen van onze 'Wavemakers'. 

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo