Samen met gepassioneerde ondernemers tellen wij af naar de start van 2019. Laat je inspireren door de online ondernemersdromen van onze Wavemakers.

Wavemaker Patricia Panasri: “Hoe meer ik in mijn eigen ‘zone-of-genius’ blijf, hoe beter ik er voor mijn cliënten kan zijn.

“De afgelopen jaren ben ik veel tijd kwijt geweest aan het doen van dingen die nou niet bepaald mijn specialiteit zijn. Omdat je iets kunt doen, wil niet zeggen dat je het ook zelf moet doen. Ik blijf dicht bij mijn passie waardoor ik nog meer in een flow kom, wat mijn werk weer ten goede komt. Zo vergroot ik de impact in het leven van mijn cliënten en tegelijkertijd draag ik bij aan een stuk zelfstandigheid van de vrouwen met wie ik samenwerk. Een win-win situatie!”

Bekijk het platform van Patricia op Nurtureplaylove.com

De ondernemers in deze rubriek zijn allemaal aan boord gestapt bij het Wavemaker Platform: een volledig, instapklaar online bedrijf. Hierdoor zijn zij geen tijd en energie meer kwijt aan ‘technisch gedoe’, maar kunnen zij zich volledig focussen op hun bedrijf, hun klanten en hun passie.

Auteur: Wavemaker Platform
Shares

Auteur: Wavemaker Platform

Het Wavemaker Platform is een instapklaar online bedrijf, speciaal gecreëerd voor zelfstandig professionals werkzaam in de kenniseconomie, zoals trainers, coaches en consultants. Ontwikkeld vóór online ondernemers, dóór online ondernemers. Schrijf je in voor onze updates en mis geen enkel blog over online ondernemen, werken met het Wavemaker Platform en de ontwikkelingen van onze 'Wavemakers'. 

         
         
         

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
close


Boek nu je demo